spacer Romana English Magyar
sm services
Gravură laser
Litere volumetrice
Print Outdoor
Print
Indoor

Servicii publicitare

SM Services oferă servicii publicitare complete în Cluj-Napoca şi nu numai. Promptitudinea şi calitatea serviciilor oferite, recomandă SM Services ca fiind un colaborator de încredere şi de nădejde.

Produsele propuse de noi răspund unor solicitări diverse din domeniul publicitar şi tipografic iar dorinţa noastră este aceea de a oferi întotdeauna soluţii personalizate şi unice pentru fiecare client.

1. Gravura laser

Considerăm că imaginea afişată de companii şi de instituţii este foarte importantă: o imagine impecabilă are rolul de a capta atenţia şi de a inspira încredere şi seriozitate. De aceea ne concentrăm serviciile în jurul gravurii laser, care are meritul de a fi o tehnică foarte precisă ce permite realizarea unor obiecte elegante şi durabile: ecusoane, insigne, plăcuţe de semnalizare, trofee, fotogravuri, serii şi numere de identificare, coduri de bare, sisteme de afişaj, plăci de identificare industrială, garnituri de etanşare.

2. Decupaj laser

Orice reclamă are ca scop principal popularizarea unei anumite mărci sau a unui anumit serviciu în rândul potenţialilor clienţi. De aceea vizibilitatea unei firme este esenţială pentru succesul unei companii. Firmele luminoase nefuncţionale constituie anti-reclamă, de aceea, SM Services propune întotdeauna clienţilor săi soluţii publicitare adaptate funcţionalităţii acestora şi condiţiilor de mediu în care sunt amplasate. Cu ajutorul decupajului laser realizăm litere volumetrice şi forme tridimensionale din polistiren, PVC sau lemn.

3. Print outdoor

Publicitatea stradală este una dintre cele mai eficiente metode de promovare a unei afaceri. Realizăm imprimări de mari dimensiuni pe materiale de calitate, rezistente la lumină şi la factorii de mediu, precum: bannere, afişe backlit, print autocolant perforat pentru geamuri (window graphics).

Personalizarea autoturismelor cu autocolant este o metodă foarte eficientă şi foarte populară de promovare a unei afaceri, în portofoliul nostru veţi găsi aşadar şi acest serviciu.

4. Print indoor

Orice companie sau instituţie are nevoie de imprimate pentru buna desfăşurare a activităţilor interne (foi cu antet, formulare tipizate, mape) dar şi pentru relaţia cu clienţii (cărţi de vizită, pliante, invitaţii la evenimente, afişe, autocolante).
Securitatea şi siguranţa se află întodeauna printre priorităţile oricărei companii, de aceea oferim folii antiefracţie iar pentru confortul angajaţilor, realizăm folii de protecţie solară sau folii sablate.

spacer
spacer

Copyright © 2012-
2018 SM Services  

website by a.idee