spacer Romana English Magyar
SM Services Kolozsvar
Lézer gravírozás
Térfogatos betűk
Digitális nyomtatás
és vágás
Szitázás

Szolgaltatások

Az SM SERVICES cég, reklámszolgáltatásokat kínal Kolozsváron, de nemcsak. Amit ajánlunk: pontosság, azonnaliság, minőség.

1. Lézer gravírozás

Ugy tartjuk, hogy a cégek, vállalatok által bemutatott kép nagyon fontos, a kifogástalan képnek az a szerepe,hogy felkeltse a figyelmet, biztonságot és komolyságot sugalljon. Ezért, a lézer gravírozás a mi fő foglalkozásunk, ami egy nagyon precíz tehnika, segítségével elegáns és időtálló térgyakat tudunk készíteni: jelvények, kitűzők, fotogravurok, trofeák, kijelző rendszerek stb.

2. Lézer vágás

Bármely reklám célja a különböző márkák vagy szolgáltatások népszerűsítése a potenciális kliensek körében. Ezért egy reklám láhatósága kulcsfontosságú egy vállalat sikerében.
A lézer vágó segítségével térfogatos betűket, dimenziós formákat vághatunk ki plexi üvegből, fából, műanyagbol.

3. Digitalis nyomtatás és vágás

Bármely cégnek szüksége van típusnyomtatványokra a jó működés érdekében (fejléces lapok, formanyomtatványok, mappák), de a kliensekkel való viszonyukban is( névjegykártyák, meghívok, öntapados fóliak).
Az autok öntapados fóliával való felszerelése egy hatékony és gyakran használt reklámozási eszköz, szolgáltatásaink között ezt is megtalálják.
A biztonság is egy fontos prioritás bármely cégnek, ezért biztonsági foliát is kinálunk ügyfeleinknek, de a fényvédő és a matt fólia is nepszerű manapság.

4. Szitázás / szitanyomás

Ezt a tehnikát főképp személyreszabott tárgyak szitázásánál használják, és a legjobb modszer bizonyos ajándékok, tárgyak személyreszabásánál, ugyanakkor ügyfélmegtartás szempontjábol is.

spacer
spacer

Copyright © 2013  
SM Services  

website by a.idee