spacer Romana English Magyar
SM Services Kolozsvar
Lézer gravírozás
Térfogatos betűk
Digitális nyomtatás
és vágás
Szitázás

SM Services

A kolozsvári SM Services cég, bő választekú szolgáltatásokat kínál, főleg a reklám szakterületen, de egyéb használati tárgy egyedivé tevését is vállalja.

Fő tevékenységünk a lézeres gravírozás, ami segítségével fém, fa, üveg, bőr vagy müanyag tárgyakat is egyedivé tehetünk. Gyakorlatilag majdnem bármilyen termék gravírozható és ezéltal végtelen formák alakíthatóak, számok, betűk, szimbolumok, képek... Mindezek egyedivé tehetőek segítségünkel.

A jól látható és esztétikus reklámok elkeszítéséhez, a közkedvelt térfogatos betük és formák képeznek megoldást, amelyek keszíthetőek polisztirolbol, plexiüvegből vagy pvc-ből.

A cég megoldást kínál digitális nyomtatásokhoz is, kisebb vagy nagyobb méretben, ezek kozül a névjegykártyák, szorólapok, mappák, poszterek, meghívok, naptárak a legkeresettebbek. Ezeken kívül nyomtatunk, vágunk, és ragasztunk öntapados fóliát ablakra, autókra.

A szitanyomás, szitázás egy másik tehnika amellyel foglalkozunk, ezt főleg textilárúkra alkalmazzuk, de egyéb promociós tárgyakra is lehet nyomtatni.

Ezen szolgáltatások segítségevel tudunk segíteni Önnek, hogy bármilyen ötletet vagy anyagot kivitelezzen.

Bizalomma fordulhat hozzánk, segítünk.

Lézer gravírozás
Lézer gravírozás
Térfogatos betűk
Térfogatos betűk
Digitális nyomtatás
Digitális nyomtatás
Szitázás
Szitázás
spacer
spacer

Copyright © 2013  
SM Services  

website by a.idee